Heidi Türkçe İzle

{[['']]}
Heidi Türkçe İzle

Johanna Spyri tarafından yazılan Heidi kitabının çizgi film versiyonunu sevmeyen yoktur. Tüm zamanların en güzel çizgi filmiydi. Şimdi size Heidi türkçe izle imkanı sunuyoruz. Sizde Heidi ile çocukluğunuza dönebilirsiniz. Tabi çocuklarınıza da izletebilirsiniz :)

Heidi Kitabı

Zengin bir ailenin ayakları tutmayan kızıyla arkadaşlık yapmasını ister ve Heidi’yi götürür. Heidi Frankfurt’a gider, burada evin kızı olan Clara ile dayılık eder ama Clara’ya sürekli Alp dağlarından, dedesinden Peder’den ve Peder’in büyükannesinden ayrı kalmanın zorluğundan, onlara duyduğu özlemden söz etmektedir. Heidi’nin özlemi doruğa ulaşmıştır, hatta rüyalarına girmektedir. Bir gün uyurgezer olarak gece Heidi’yi kapıda gören Bay Seseman onu Alp dağlarındaki dedesinin yanına götürür. Heidi kavuşmanın sevinci içersindedir. Ancak şehirde bıraktığı arkadaşı Clara yalnız kalmış, Heidi’yi çok özlemiştir. Ayakları tutmayan Clara sonunda Heidi’nin ziyaretine gelir, Clara Heidi’nin dünyaya bakış açısından, yaşam sevincinden ve insanlara olan sevgisinden etkilenerek, güç alır ve yürümeye başlar. Birlikte olmak onlara yaşamak için güç vermektedir. Anafikir: Heidi’nin yaşam dolu olması ve sevgisiyle insanları aydınlatması, yaşama döndürmesi ama onu yurdundan koparınca dalından kopartılmış bir çiçeğe dönüp, solması “bülbülü altın kafese koymuşlar, yine vatanım” demesi misali… çocukları yaşama sevinci buldukları yerden koparmamalıyız.

Heidi 1. Bölüm Türkçe İzle

Share this game :

1 yorum:

  1. Ve Heidi öğrendiklerini yararlanır: Heidi iki öğrenme ve seyahat Heidi'nin yıl gibi parçalar (Heidis Lehr-und Wanderjahre Almanca) yayınlanan kurgu, İsviçreli bir çalışmadır. (Almanca: Heidi kann brauchen, sie gelernt şapka idi) Bu İsviçre Alpleri'nde, dedesinin bakımında bir genç kızın hayatında olaylar hakkında bir roman. Bu bir "çocuklar için ve çocuklar sevenler" kitabı İsviçreli yazar Johanna Spyri tarafından 1880 yılında (as onun altyazı alıntılanan) olarak yazılmıştır.

    YanıtlaSil

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Çizgi Film İzle - Çizgi Film Seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger